Huidverbetering

Jovilux Darmalux Led

DERMALUX™ TRI-WAVE LED-FOTOTHERAPIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT ELKE (PROBLEEM)HUID

Wat is het?
DermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux™ de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

Dermalux™ LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

Jovilux Skin Analyser

Bij Jovilux geloven we dat een betere huid start met het juiste advies. De Jovilux Skin Analyser maakt snel en objectief de juiste analyse van het huidtype van uw klant. Daarnaast geeft hij ook het juiste advies over verzorging en reikt hij de beste producten aan voor een mooie, gezonde huid.

Een eenvoudig startscherm geeft u de keuze tussen een uitgebreide beauty school of een korte flitsanalyse, afhankelijk van wat u precies met de diagnose wenst te bereiken. Een uitgebreide analyse laat u toe om de huid van uw klant op te volgen en de evolutie te zien. Een korte analyse is voldoende om de juiste verzorgingsproducten op maat van de klant te adviseren.

Dankzij een gepersonaliseerde klantenfiche worden alle info en het beeldmateriaal van de tests opgeslagen, zodat u op elk moment de conditie van de huid van de klant kan volgen of kan zien welke producten reeds werden geadviseerd.

De Jovilux Skin Analyser is een toestel waarin 30 jaar ervaring in verkoop en cosmetica werd gebundeld, waardoor het toelaat aan elke gebruiker om onmiddellijk op niveau producten te adviseren en resultaten op te volgen.

Jovilux Nanopore Styles

REVOLUTIONAIRE MICRONEEDLING
In 1989 richtte Dr. Gabriel Serrano, samen met een team van dermatologen, Sesderma Laboratories op en is ondertussen één van het best-gekende internationale laboratia voor dermatologische producten, aanwezig in meer dan 60 landen.

Mediderma, het medische departement van het bedrijf, staat wereldwijd gekend om zijn onderzoek en ontwikkeling voor kwalitatieve huidverzorgingsproducten, nieuwe behandelingen en protocols die een antwoord bieden op elk huidprobleem. Mediderma was dan ook één van de eerste bedrijven in de wereld om een complete lijn van chemische peels uit te brengen op de medische markt.

NANOPORE STYLUS BY DR. SERRANO
Met de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt. Nanopore Stylus is een non-invasief, electrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, atrofi sche littekens, alopecia. En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..). Het apparaat omvat een digitale controle eenheid, een ergonomisch handstuk vervaardigd uit Aluminium en steriele Titanium naaldmodules (voor éénmalig gebruik).

© Copyright all rights reserved – Schoonheidsinstituut Isabelle – Harelbeekstraat 130, 8550 Zwevegem – +32 (0) 496/118011 – info@schoonheidsinstituut-isabelle.be – powered by Hvweb.be