Gelaat

Balance care - mila natural

Mila Natural is een effectieve; eenvoudige basis huidverzorging voor de jonge, normale, gevoelige tot gestresste huid, of naar irritatie geneigde huid.

Balance care - hydro boost

Hydro Boost is de ideale oplossing om iedere normale huid in een topconditie te houden en om de vochtarme of slechtbeschermde huid te herstellen.

Balance care - skin clear

Skin Clear biedt u een huidverzorgingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de vette huid met vergrote poriën en voor de onzuivere huid. Skin Clear helpt zowel jonge mensen tijdens de puberteit, als volwassenen met een onzuivere huid, om er goed en verzorgd uit te zien.

Balance care - treatment

De ideale gelaatsverzorging voor de man met aangepaste producten.

Exclusive care - skin vital

Skin Vital levert de huid energie en vitamines door schadelijke omgevingsinvloeden zoals stress, Uv-licht en luchtvervuilling. Skin Vital activert de huidige krachten en helpt zo om de huid te beschermen tegen negatieve invloeden.
VITALITEIT? BESCHERMING EN ENERGIE VOOR DE HUID!
Unieke liposomen gevuld met Vit A, C, E en Q10!

Exclusive care - classics

Klassiek, geliefd, exclusief en hoogste kwaliteit, dat onderscheidt de Classics Line gelaatsverzorging.

Exclusive care - skin refine

Skin Refine biedt de hoogste kwaliteit in anti-ageing gelaatsverzorging. Skin Refine biedt formules die allemaal HMW & LMW Hyaluronzuur bevatten, waardoor de huid een krachtige vochtboost ontvangt tot in de diepere huidlagen bij elke toepassing. Skin Refine biedt veel meer dan een verjongingselixir voor de huid. Dankzij de unieke texturen geeft het aan elke huid een strak en opmerkelijk goed gevoel vanaf de eerste behandeling

High tech care - luxury caviaar

De combinatie van Kaviaar en Argan olie creëert synergetische effecten die de efficiëntie van beide ingrediënten verhogen. Daar waar de kaviaar het herstel van de huid stimuleert, zal de Argan olie de cellen intensief beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. De huidelasticiteit verbetert, rimpels vervagen en huidverjonging is een feit!

High tech care - phyto de luxe

Geniet van het luxueuze huidverzorgingsgevoel van de “Phyto Deluxe” producten. De combinatie van essentiële plantenextracten, phyto- hormonen en plantaardige stamcellen zorgt voor een onmiddellijke en langdurige verzorging. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verzacht en contouren verstevigd.

High tech care - skin whisperer

Het onderzoeksteam van Mila d’Opiz is erin geslaagd om een unieke crème te creëren op basis van een synergie van gloednieuwe ingrediënten uit de biotechnologie, 4 plantaardige stamcellen met huidverjongende effecten, een complex van superhydratanten met onder andere HMW, LMW en VLMW hyaluronzuur en extra verzorgende oliën van de hoogste kwaliteit die men enkel in high class cosmetica producten aantreft.

© Copyright all rights reserved – Schoonheidsinstituut Isabelle – Harelbeekstraat 130, 8550 Zwevegem – +32 (0) 496/118011 – info@schoonheidsinstituut-isabelle.be – powered by Hvweb.be